Teksto dydis:
2017-12-10 23:37
94.244.95.186 LTU

19 ...

o kuo klebonas ypatingas, kad jam skaniausias maistas turi buti? Kaip tik turetu buti kuklus

0
2017-12-09 10:24
108.51.122.246 USA

18 Rasyte

Mhm. Labai skaniai atrodo. Cinamonas prideda pikantiškumo skoniui. Aciu už receptuka!

0
2017-12-08 22:34
91.187.163.87 LTU

17 ineta

silke valgome kas kaip megstam bet cia jau dar ir ingridientai nekasdieniniai kazi ar pasigaminus galesi valgyt , na cia as apie visus . pati cinamono i silke niekada neideciau nebent grybu

0
2017-12-08 19:50
90.134.25.27 DEU

16 Taigi

Svarbiausias ingriedijentas tai dvieju spalvu bazilikas...neturesi tokio ir klebonas nevalgys.

1
2017-12-08 10:28
78.63.250.19 LTU

15 Regina

Reikės: 200-300 g silpnai sūdytos silkių filė. Kur parašyta, kad iš dėžutės? Kartais gaminusi pati, kartais perku, žinomoje vietoje, jau paruoštą, sveriamą, kuri man labai patinka.

0
2017-12-08 09:39
85.206.25.219 LTU

14 UOGA

Čia ta silkė iš Kleboniškio miško?

0
2017-12-07 23:43
188.69.196.172 LTU

13 Demi

Nebėra tikro skonio silkės. Iš pakuočių iš vis nesusipratimas - patežusi, minkšta, šlykštaus skonio. Dar jeigu gauni gerą, kokybišką visą su galva. Bet ir tai jau nedažnai. Bet kūčioms tokios negali pirkti - labai daug terštis. Be silkės yra baisiai daug ruošos. Todėl nebėra kada tokiais dalykais užsiimti. Šiaip tai kūčios sudėtingas metas. Patiekalų paruošti reikia daug, iš anksto negali - suges. Valgyti sėdama per vėlai - jau valgyti nebe laikas. Na, vienu žodžiu....

3
2017-12-07 22:00
78.62.162.210 LTU

12 Kaimuks

Silkikė su cibuliuku, aliejum ar actu ir virtom bulvikėm su lupena- skanums, kvepia mūsų kaimu vaikeliukai.

0
2017-12-07 17:33
162.205.55.61 USA

11 juste

Perskaiciau komentarus ir nustebau,aisku jei zmogus cinamono netoleruoja as irgi taip pat sakiau ir dar cukrus,bet pabandykit kaip cia ir raso reikia susluoksniuoti ir palaikytj per nakti dekit ir nemazai cinamono ir cukraus ir svogunu sluoksniais o poto uzpilkit pirma pilkit alieju kad nueitu i dugna i paskui acta ar sitrina su vandeniu tada aliejus kyla i virsu nes lengvesnis uz vandeni ir nejausit ne cukraus nei cinamono. Tik po paros skanau bandykit . Svoguno nekepinu ir pomidoru padazo nededu. Jau tada gaunasi marmalas nebejauti silkes skonio. Su padazu pom ir kepti svog kitas

4
2017-12-07 17:22
78.56.48.117 LTU

10 Koks cinamonas ???

Ar mūsų mamos ir močiutės dėdavo? O ir riešutai? Nesąmonė !!! Su svogūnais -žiemą, su cibuliais- vasarą, acto ir aliejaus padažiuks !!!

6
2017-12-07 17:21
162.205.55.61 USA

9 juste

As truputi kitaip darau tik ingridijantai tokie pat nededu druskos ir riesutu. O su riesutais darau dar kitaip

1
2017-12-07 16:15
88.119.144.76 LTU

8 o

kleboniškos degtinės prie silkės nėra?

0
2017-12-07 16:09
78.63.237.250 LTU

7 <E

Jau gal nekliedėkit apie skandinavišką silkę su cinamonu. Cinamoninė silkė - žydiškas patiekalas nuo amžių amžinųjų amen. Žinoma, jei kilą cinamono supilsi, tai bus ir maldyvinė, ir indopindomalajazinė, ir kokia be nori. O truputukas cinamono, subtili užuomina tinka prie silkės kaip ledas į viskį :)Ten, kur silkė, keptas cibulis ir pomidoras, ten ir cinamono žiupsnelis kaip sykis.

1
2017-12-07 15:00
88.216.95.191 LTU

6 visų pirmą

reikia imti silkę iš statinės, o iš tų pakuočių silkė jau ir kvapo nebeturi, plastikinė yr...

0
2017-12-07 14:50
188.69.214.81 LTU

5 Nj

Bazilikas prie silkės....ir dar iš vazonelio... Nu net klebonijoje tikriausiai tokių nebūdavo, tie receptai dabar tai kad tik mandriau atrodytų

3
2017-12-07 13:14
78.157.75.112 LTU

4 Liucija

Ne kleboniška čia silkė, o kažkos išmislas.Toj tikroj kleboniškoj tokie produktai:silkė, svogūnas , cukrus, cinamonas, actas(citrinos sultys), tomatų padažas, aliejus pašlakstyt tomatų padažą. Viskas sluoksniuojama, daromi 2-3 sluoksniai.

2
2017-12-07 12:46
82.135.204.114 LTU

3 He

Jau šlykštesnės silkės, nei su cinamonu nesu gyvenime ragavus ir daugiau nenoriu. Ne lietuvių čia skoniui, čia a-la silkė skandinaviškai. Jie ir pūdytą valgo ir jiems skanu :D

15
2017-12-07 12:38
87.247.75.226 LTU

2 xx

Kad paruošti skanią silkę, pirmiausia reikia skanios silkės. Ir jokiu būdu ne filė iš pakuočių. Tai toks mano pastebėjimas.

0
2017-12-07 12:19
78.60.102.177 LTU

1 prie to dar taurelę

kleboniškos... Taurelės talpa – 50 g, tada receptas bus pilnesnis:)).

1