Teksto dydis:
2017-09-13 09:49
84.46.249.151 LTU

5 Jone

Riebu

1
2017-09-13 01:00
98.214.253.217 USA

4 z

viskas cia gerai tik svoguno daugiau kepinto ir vietoj balto padazo plakta grietinele naudoti

0
2017-09-12 22:22
78.61.202.202 LTU

3 .

vištiena išvirti, po to apkepti ir dar orkaitėje kepti? rimtai? sakyčiau pirmą žingsnį galima drasiai praleisti

1
2017-09-12 21:10
84.15.176.17 LTU

2 Jokiu būdu

Nedarykit taip! Žalia vištiena, geriausia slauneliu mėsa, be kaulo,sukapoti smulkiai.Marinuoti su aliejum,priekoniais,chopinti svogūną, česnaką smulkiai,apkepam.Bulves galim pjaustyti ketvirčiais su lupenom,arba nestambiais kubeliais.Apkepam fritiure nuvarvinam.Sumetam viską i skarda,sumaisom su vistiena,pridedam smulkia kapotos rūkytos sonines,imetam ciobreliu,uzpilam viską tirstu padažu, tinka beshamelis,bet aš rekomenduočiau kažką panašaus i karbonara.Barstome sūriu ir kepame.Sekme priklauso nuo jūsų sugebėjimų ir patirties.

6
2017-09-12 20:17
84.15.187.60 LTU

1 123

5 asmenims 6 bulves ir 500 gr mesos, tai patiekalo porcija 150 gr. Vaiku darzeli didesnes porcijos.

1