Teksto dydis:
2017-08-09 19:17
78.62.133.118 LTU

16 ona

citrinu rugstis blogesne uz acta

0
2017-08-09 09:35
195.14.189.46 LTU

15 dange

Citrinos rūgštis grynas nuodas, tai jau actas tuomet geriau. O be chemikalų, tai tik su "kaukazinėm" slyvaitėm

0
2017-08-08 23:17
5.20.36.158 LTU

14 agurkine

pati gaspadine tegu atsistoja aukstyn kojom kaip tas jos stiklainis tai paziuresim kaip ji susimarinuos su savo agurkeliais

3
2017-08-08 19:52
78.63.231.145 LTU

13 Agurkinė

Ne kaitinu ir su acto esensija ir net neuzpilineju marinato du kartus ant agurku...o uzvirintu vandeniu uzpilu sudetus agurkus i stiklainiukus,palaikau nupilu ir uzpilu marinatu ir nekloju jokiomis kaldromis.....agurkai skanus, laiko iki kito derliaus drasiai.....o kas sveikiau ar rugstis ar actas....kas ten bezino...??? galima ir raugti tik reik saltos patalpos laikymui. iri tris l. agurku reikia ipylti degtines du 200 g. agurkai skanus ziauriai, kaip raugti. tik laikyti saltai....liuks.... patikrinti laiko receptai. O tie kaitinimai tai zaidimas ,nes reikia daug laiko,elektros ir dideliu puodu, kad juos sudeti....vargas. :)

0
2017-08-08 18:37
78.62.26.64 LTU

12 Vida

Citrinos rūgštis dar baisiau nei actas. Tai chemija !!!!!

1
2017-08-08 15:48
5.20.60.130 LTU

11 virule

Bet tiek rugsties ...? Kiba ant kibiro marinato...? Baisus rugstumas turi but...as nerizikuociau...

2
2017-08-08 10:12
90.135.202.71 DEU

10 Marinatas

Brangiosios, geriau actas, negu citrininė rūgštis. Actas naturalus, citrininė rūgštis baisi chemija. Ji daroma ne iš citrinų!

0
2017-08-08 10:06
84.15.186.173 LTU

9 bitė

jokių terlionių,užpilti atvirintu vandeniu,įdėjus druskos ant paruoštų agurkų....

0
2017-08-08 09:19
94.244.82.108 LTU

8 Vidai

o aš nepilstau, o stiklainį pastatau į puodą su vaneniu ant skudurėlio ir kaitinu iki 80 laipsnių

8
2017-08-08 09:17
94.244.82.108 LTU

7 žmonės

kam tas actas, o citrinos rūgštis dar blogiau. Rauginkit

0
2017-08-07 22:18
78.57.170.108 LTU

6 4 am komentarui

Praėjo jau tie laikai,kai žaisdavom su tais užpilimais,nupilimais ,o dar parą raugint pasidėjus ,mano receptas ,kuo mažiau terlionės.

8
2017-08-07 22:10
86.30.102.87 GBR

5 2trai Magdutei

galima ispaust rugsti is tikru citrinu .yra toks receptas ,dariau su agurociais ir cukinijom .gaila neuzsirasiau ,neprisimenu kiekio .radau rusiskam kucharka .ru.

0
2017-08-07 21:49
87.247.105.249 LTU

4 Vida

Aš tai nededu jokios rūgšties. O darau taip: sudedu į stiklainius prieskonius, po to agurkus ir užpilu sūdytu vandeniu (1 ltr vandens - 1 valgomasis šaukštas (kupinas, kiek pasikabina)), palaikau apie 1 parą taip užraugtus, kol atsiranda pirmosios rūgimo putelės, po to skystį nupilu į puodą ir kai užverda, užpilu ant agurkų stiklainiuose. Taip pakartoju tris kartus ir užsukus dangtelius, apverčiu "aukštyn kojom" kad pritrauktų. Gaunasi labai natūrali raugintų agurkų rūgštelė, lieka traškūs.

8
2017-08-07 20:36
84.240.57.107 LTU

3 saule

Musu rusy arba sandeliuke silta,tai su tokiu receptu agurkai neissilaiko ir savaites.As visada sterilizuoju ir puikiausiai laikosi iki kito derliaus.

10
2017-08-07 19:40
62.80.225.81 LTU

2 Magdė

o kad citrinos rūgštis nevartotina maisto gamybai, kodėl šito prierašo nėra?

4
2017-08-07 19:10
78.58.136.204 LTU

1 Actas

O citrinų rūgštis-sveika? Tai juk ne natūralių citrinų rūgštis,o chemija !

3