Teksto dydis:
2017-08-10 09:56
82.113.31.169 MCO

4 na

labai megstu gaminti, bet si produkta bevelyju pirkt . Manau triusas ir islaidos neatsiperka. Nebent norima sau irodyt, kad ir as galiu

2
2017-08-10 09:28
88.119.213.4 LTU

3 mergos baikit

bajerius, kaip galima virti actą???? potem dar vedančiame acte keletą minučių pomidorinį lobį mirkyti? nekaip nedašunta

0
2017-08-10 08:25
88.119.195.250 LTU

2 čiolė

Džiovinu kas met. Džiovyklė pasiteisino su kaupu. Išbandžiau visokius pjaustymo būdus. Džiovinau slyvinius puselėmis, tik tuo atveju išėmiau sėklas su tuo skysčiu. Jei pjaustai įprastai pvz plokščiai vidutinio dydžio pomidoras išdžiūna, jei padžiauni 17 val., tai ant vidutinės kaitros ryte 6 jau galima išjungti ir keliauti į darbą. Pomidoras neturi būti išdžiūvęs iki kietumo. Po to vakare po darbo užvirini balto vyno actą ir porcijomis į verdantį merki ir po 5-10 sek. trauki. Tada į stiklainio dugne dedi prieskonių, gali būti čiobreliai, bazilikai, lauro lapas, kvepiantis pipiras, skanu kaparėliai, būtina įdėti sutraiškytą skiltelę arba dvi česnako. Gražiau sluoksniuoji pomidorus, sudedu labai glaustai (labai gražiai susideda) tada užpilu aliejaus ir pakaitinu. Net nežinau kiek, bet gal kokia valandą. Tada užsuku apverčiu, ka susivienodintų temperatūra. Kai atvėsta atverčiu ir pastatau mažiausiai mėnesiui į tamsų kampą "macavotis". Po to į rūsį. Prisidarau litrais kal kolius 4. Iki pavasario nieko nelieka. Skonis nepapaktojamas.

0
2017-08-10 07:42
213.190.57.88 LTU

1 pastaba

mano manymu, reik sakyt ne padruskinu, o pasudau. senas geras ir visiems suprantamas zodis.

1