Teksto dydis:
2017-07-12 16:47
188.69.212.67 LTU

1 Smilga

Nuostabi dainininkė, artistiška ir balsas nepaprastai gražus. Sėkmės Jums ir toliau!

8
2017-07-13 00:10
78.61.242.170 LTU

7 Dana

Matosi, kad megsta pavalgyti

2
2017-07-13 00:52
78.60.246.240 LTU

8 Rikis

Nu va neturi ką veikti. Gamina ir valgo valgo. Ką aš žinau. Biškį klausiau Aidos, tai ponia vaidino ir dainavo klaikiai. Aš nesu profas, gal nesuprantu, bet tokiems jie ir dainuoja. Buvo baisu klausyti ir grožio jokio deja neišgirdau.

1
2017-07-12 23:46
172.75.101.2 USA

6 DOVILE

Viskas butu kaip ir gerai sitame recepte, tiktai jau cukrus tai tikrai nereikalingas, nes matosi, jus nezinote , kad cukrus priartina senatve ir daugybes ligu priezastis, taigi cukru isbraukime.

3
2017-07-12 23:24
78.61.62.121 LTU

5 petriukas

oho, kokia putli ir sultinga moteris - tuoj bus kaip senoji Kabalje....

2
2017-07-12 17:21
176.124.190.179 POL

2 duda

atrado Amerika! receptas labai paprastas ir daugelis valgo taip, as siulau pakeisti kepenelem

6
2017-07-12 20:39
37.228.236.192 IRL

4 Jai toki

Maistą padiotum japonui jis nudvestu o lietuvių gerai isisgilk pone miela į japonu ir kinieciu maisto gamyba pas juos tai eina iš šeimos į šeima ir niekas tau neperduos šeimos receptų plius jie kiekvienoje šeimoje skirtingi s kokiomis kitomis detalėmis ir kas liecia kiniecius ką jie gamina masiškai ne sau restoranuose yra tolygus ssssssss jie patys net nevalgo jai ka

4
2017-07-13 05:15
84.55.17.17 LTU

9 zzx

manau, kad pas mus nėra kokybiškų sojos padažų - kiek pavarčiau rankose, tiek ten galimai daugiau chemijos, nei sojos, kiek teko matyti ir vartyti, manau... galėjo parašyti tada kokį sojos padažą naudoja, jei taip, jei ką.

0
2017-07-12 18:43
193.9.230.100 DNK

3 APKALTA!

DĖL SNORO AFEROS D.GRYBAUSKAITĘ - JAV MARIONETĘ, Į KALĖJIMĄ!

12
2017-07-13 08:06
84.46.235.83 LTU

10 Mamulia

O ka su mesa daryt- kepti, virti, ar zalia valgyt?

0