Teksto dydis:
2017-03-21 15:52
188.69.193.5 LTU

14 zz

aš darau tokius vien iš bulvių,be įdaro, padarau grybų ir svogūnų padažą prie jų, labai greitai ir skanu

2017-03-21 15:51
188.69.193.5 LTU

13 to 9 - APKALTA

užknisai visus juodai, kur teisėsauga žiūri, taVE jau seniai reikia sodint

2017-03-21 13:30
89.190.101.214 LTU

12 123

to 9nenusibodo tau tos apkaltos mums jau senai uztilk ppppp

2017-03-21 12:45
78.58.183.36 LTU

11 ....

as darau su zaliu farsu , labai skanu

2017-03-21 02:46
91.187.162.125 LTU

10 apsigraibykit

vištienos kumpine dešra panaši kaip varles kumpine ar ne

2017-03-20 20:25
193.9.230.100 DNK

9 APKALTA!

DĖL SNORO AFEROS D.GRYBAUSKAITĘ - JAV MARIONETĘ, Į KALĖJIMĄ!

2017-03-20 17:55
86.183.219.80 GBR

8 Mari, sveikatingoji

Kai pamatau ta kecupa ir majoneza salia bet kokio patiekalo, tiesiog supykina.

2017-03-20 14:57
217.9.252.129 LTU

7 pastaba

Kodėl peikiat bulves? Aš mėgstu bulvių patiekalus, pagaliau tai pigus produktas, pasirinkimas, deja, ne kiekvienam prieinamas. Tiesa, šito patiekalo nedaryčiau. Jei lieka bulvių košės, gaminu "švilpikus". "Šlapvešrė" apskritai ne maistas, geriau lašinukų bryzelį suvalgyt.

2017-03-20 14:16
86.1.221.89 GBR

6 na

neizeidziat kepeja.zemaiciu blynai ir panasus kepiniai ,tai dvigubas darbas:virt bulves ir mesa ,paskui malt ir vel kept .na jeigu jau labai labai megsti .laiko gaila,o bulve lieka bulve...

2017-03-20 14:16
78.63.141.104 LTU

5 babajus

misliju, kad gauti 10 balų iš 100 - ne kaži koks psiekimas...

2017-03-20 13:50
89.116.116.85 LTU

4 XXi a. už lango

o žmonės be Tarybinės valgyklos "patiekalų" nė dienos

2017-03-20 13:08
88.216.10.54 LTU

3 ...

Sveikiau tai bulviu kose su vistiena, kam ras idsidirbinejimas, kepimas aliejuje juk nera sveika

2017-03-20 12:55
78.62.121.132 LTU

2 Uzkalnis ivertino?

Kelis suvalge -10 iš 10?

2017-03-20 12:07
5.20.229.208 LTU

1 Ve.

Nesu sveikuolė, bet čia receptai glumina. Jei tai būtų prieš 20 metų, kai prekių pasirinkimo nebuvo, tiktų bulvė malta, bulvė virta, bulvė kepta....

14