Teksto dydis:
2017-02-18 09:28
92.238.51.148 GBR

13 hm

Zagarelius darau tik is kiausiniu ir miltu, ir pudros pabarstymui, dar nebuvo, kad uzsiliktu...kam daryti sudetingiau, jei galima paprasciau....na pabandysiu palyginimui kada...

2017-02-17 23:30
78.61.163.187 LTU

12 TO 6 IR 7

Tai gal pirmiausia patys parašykite kokį prašmatnų receptėlį. o tada jau kritikuokite kitus. Išbandysime, įvertinsime!

2017-02-17 18:28
24.196.12.5 USA

11 7 tai ir 6 tai

Tai gal tu Jurgis is tikruju esi...

2017-02-17 17:52
86.5.231.133 GBR

10 9-tai

Jeigu aš Odeta, tai tu apsispręsk kas esi:Tomas ar Regina :D

2017-02-17 17:37
37.46.21.80 IRL

9 8-tai , tiksliau Odetai

1. Kas tas yra Caike , neturiu jokio supratimo . 2. As pasakiau savo nuomone . 3. Kritus , tai tu esi , kritikuoji , net kitus kulinarus, bet ir zurnalistes L.ryto , o pati savo receptus ir puslapi giri , treciuoju asmeniu :D , tikrai juokinga :D

2017-02-17 16:25
86.5.231.133 GBR

8 To 6 ir 7

Bet tai kiek zmogus krites,kad is vieno ip raso tuos pacius vardus pakeites...Oi Caike juokinga esi .Nebezinai kaip itikti savo draugei ir pili purva ant Odetos receptu net sitokiu budu...

2017-02-17 13:59
37.46.21.80 IRL

7 Tomas

kazkokia nesamone , kaip ir dauguma jos receptu

2017-02-17 13:56
37.46.21.80 IRL

6 Regina

kazkokia eiline nesamone , kaip ir dauguma jos receptu

2017-02-17 13:38
5.20.49.67 LTU

5 Eleonora

Mano žagarėliai, tai - 1 ar 2 kiaušiniai, vanilinis cukrus, truputėlis druskos, dar keli lašai aliejaus ir miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Minkau apie 5-8 min. kol tampa glotni. Palieku per naktį šaldytuve. Tuomet tešlą padalinu į keletą gabaliukų,labai plonai iškočioju (vos ne kaip popierių), suraižau rombais ar kitaip ir verdu aliejuje.Apvartau. Iš mažai produktų, plonai iškočiojus, gaunu didelę krūvą pūslėtų skanėstų. Apibarstyti cukraus pudra, medaus sirupu ar iš irisų bei "karvutės" išvirta karamele.

2017-02-17 13:21
86.5.231.133 GBR

4 To 3

Aš asmeniškai niekada nei į žagarėlius, nei į spurgas nededu degtinės, spirito ar dar kokio bieco...Niekada neprigeria riebalų.Čia mitas tikriausiai išgalvotas pijokų :P

2017-02-17 12:59
78.61.232.25 LTU

3 Dn

Pirmą kartą matau žagarėlių receptą, į kurį neįeina šaukštas degtinės ar brendžio. Manoma, kad alkoholis tešloje neleidžia žagarėliams prisigerti pernelyg daug aliejaus, nors aš juos vis tiek pirmiau išgriebiu ant popieriaus. Būna pakankamai trapūs ir nepridėjus tiek kaloringų (o šiais laikais ir pabrangusių) ingredientų, tik tešlą reikia smarkiai išmušti kumščiu ar bulvių košės grūstuvu. Šitaip tešloje susidaro oro tarpeliai, dėl kurių verdami žagarėliai pučiasi ir pūslėjasi. Pastaruoju metu dažniau kepu vadinamuosius "pasninkinius" žagarėlius. Tešla užmaišoma tik stipriai gazuotu sūriu mineraliniu vandeniu (idealiai tinka "Vyrautas"), šaukštas degtinės, ir viskas. Bent pusvalandį turi pailsėti šaldytuve, ir galima kočioti. Pjaustau specialiu ratuku su banguotais ašmenimis ilgomis plonomis juostelėmis. Iš pradžių atrodo kaip duonos lazdelės, bet karštame aliejuje visaip išsiriečia ir sudėti į krūvą, pabarstyti cukraus pudra iš tiesų atrodo kaip žagarai.

2017-02-17 11:47
84.15.187.211 LTU

2 tai ne zagareliai

o blyneliai.

2017-02-17 10:23
86.5.231.133 GBR

1

Labai skanūs, patiko visiems kas valgė.

13