Teksto dydis:
2017-01-12 15:16
84.32.138.166 LTU

16 Aukštaitė

Pagrindinis prieskonis skaniam koldūnų įdarui-mairūnai.Pabandykit-netikiu,kad nepatiks.Tiesa,jokių kiaušinių nei tešlai, nei įdarui.

2017-01-12 14:29
86.1.221.89 GBR

15 SUDUVA

nepykit ant "ZEmaicio" ,cia tokia tauta -chamai ,patys tik koses "marskones" ryja ,lietuviskai normaliai kalbet nemoka ,Vytautas Didysis juos i sunis maine su vokieciais .atsilikeliai jie ,ka gali suprast ir rasyt

2017-01-12 11:32
85.206.176.150 LTU

14 >13komentarui "Žemaitis"

Žmonės aptarinėja receptą, spėja,ar pagal jį pagaminti koldūnai bus skanūs, ar yra geresnių receptų. Jei jums trukdo komentarai ir visi komentuojantys jums atrodo debilais - panaikinkite galimybę komentuoti. Ir problema bus išspręsta.

2017-01-11 23:04
213.164.103.62 LTU

13 Žemaitis

Debilai Jus Lietuvos... nemokat - negaminkit, neskanu - nevalgikit, kas čia prašo Jus komentuoti... Ar mokat ką nors patys, čia Vilniuj jei kaimynui blogai tai visi džiaugiasi, žmoės Jus atsipeikikėt, iš ko Jus juoksitės kai Lietuvoj nebeliks nė vieno darbingo žmogaus, įdomu kaip Jus besijuoksit iš seneliu...

2017-01-11 22:27
92.238.51.148 GBR

12 nzn

buvo pries metus gal, kazkas komentaruose rase apie tokia tesla, ir jau daug naminiu koldunu po to suvalgyta.. Siek tiek daugiau miltu ant kociojamos teslos, lengviau nuo formos nusiima.. O rankom gaminamus vadinu virtinukais ir uzsuku krastus, ir su vysniu idaru labai skanu :)

2017-01-11 21:36
88.222.114.168 LTU

11 su šia forma

koldūnus daryt sunkoka :jei per mažai faršo , tai bus tik tešla , o jei padauginsit ,tai koldūnus iš formosiškrapštyt bus nelengva ,tenka ir padaužyt ir su pirštais išstumt . Dabar darau tiesiog mažus skrituliukus , ant jų dedu faršą ir užspaudžiu

2017-01-11 19:14
78.62.112.38 LTU

10 Ina

Labai ta forma sudominošlos Reiks pasidairyti. (O tešlos receptas - tobulas. Bandžiau ir su kiaušiniu, ir su kitais "pagerinimais", šis - paprastas ir užtikrintas. Vandenį naudoju karštoką, ne verdantį. Nesugriūna ir įdaro per kraštus neišleidžia net "šaltonasiai".

2017-01-11 19:04
84.15.183.69 LTU

9 Man

Miltai ir mėsa nesiderina. Gal kam ir skanu.

2017-01-11 18:37
85.242.212.4 PRT

8 to 4 NA

O kaip juos lipdyti reikia? Pora kartu bandziau, tai gavosi ilgai ir neefektyviai, atsiklijavo dalimis :(

2017-01-11 18:30
88.119.198.194 LTU

7 pastabėlė:

parduotuvinių koldūnų pasigaminti nepavyks niekada.

2017-01-11 17:40
86.100.34.250 LTU

6 borman

Prieš gamindami pasitarkit su Gražuliu.

2017-01-11 16:51
78.57.129.137 LTU

5 tiesa sakant

Isvaizda nevilioja, idaras eilinis,...gaminkit, bet daugelis tikrai daro ir skanesnius, ir isvaizdingesnius.

2017-01-11 16:46
172.17.0.98 USA

4 na

Tikrai ne pats skaniausias receptas. Teslai reiktu miltu, vandens, kiausinio, druskos, aliejaus. O farsui - kiaulenos ir 2/3 jautenos, svogunu, pipiru, druskos ir vandenuko kad sultingas butu. Lipdyti rankomis reikia, tada skanus ir sultingi. Jokiu prieskoniu farsui negalima deti - tuo glutamatu tik skoni gadinti, bus i parduotuvinius panasus. Jautiena, svogunai ir pipirai aromata suteikia. Dar versiena galima deti, bet kad riebi butu.

2017-01-11 16:07
86.1.221.89 GBR

3 ALMA

o kam i farsa kiausinis?tik ne kotletas ,nesubyres ,.

2017-01-11 15:52
88.119.11.65 LTU

2 pirmam ;))

naminiai - tai namuose pačių, pasigaminti, nesikabinėk.

2017-01-11 15:22
78.62.86.48 LTU

1 (((

Čia ne naminiai koldūnai,čia labiau į valgyklos panašus. Naminiai rankom sulipdyti!!!! Jokiu būdu nenoriu sumenkinti šeimininkės.

16